Muzika

ABBA se vraća u top 10 singlova u Velikoj Britaniji

Youtube screenshot
Legendarna švedska pop grupa ABBA vraća se prvi put u četrdeset godina među prvih deset singlova u Velikoj Britaniji, sa dva nova naslova s novog albuma "Voyage" ("Putovanje").

„I Still Have Faith in You“ i „Don’t Shut Me Down“ zauzeli su šesto, odnosno sedmo mesto na britanskim listama, pokazuju procene objavljene u nedelju koje su zasnovane na prvim prodajama i objavama putem striminga. Zvanični poredak biće objavljen u petak.

„Ako se zamah nastavi, ovi će naslovi biti prvi ABBA singlovi među deset najboljih u Velikoj Britaniji nakon ‘One Of Us’ u decembru 1981“, ističe telo zaduženo za klasifikaciju.

„I Still Have Faith in You“ beleži dobru prodaju CD-a i ploča, a „Don’t Shut Me Down“ je ove nedelje najpreuzimanija pesma u Velikoj Britaniji, ističe to telo, dodajući da su oba naslova do danas objavljena putem striminga više od 500.000 puta.

Oba nova singla dolaze s „Voyagea“, prvog studijskog albuma grupe ABBA nakon „The Visitorsa“ 1981.

Njegov izlazak je najavljen u četvrtak u Londonu, čime je ispunjeno obećanje o povratku ABBA koji njeni obožavatelji godinama iščekuju.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend