Muzika

Konstrakta izdominirala na Sea Dance festivalu

FOTO: Sea Dance
Dugo očekivani premijerni crnogorski nastup omiljene umetnice ovih prostora, Ane Đurić Konstrakte, sinoć je premašio sva očekivanja fanova, prve večeri osmog izdanja Sea Dance festivala.

Neverovatna sinergija Konstraktinog performansa i fantastične reakcije publike potvrdili su da je Buljarica mesto na kojem su svi jednostavno morali biti sinoć.

Konstrakta je oduševila i osvojila čitav svet nastupom na ovogodišnjoj Evroviziji. Kao najveća zvezda leta obišla je glavne bine na Sea Staru i Exitu, gde je bila prva domaća hedlajnerka u istoriji festivala, a juče je napravila spektakl o kojem će se još dugo pričati. „Nisam znala da sam ovo htela”, „Da bi nam”, „Đango”, „Mama”, „Jednom je sada”, i mnoge druge pesme kreirale su jedinstven muzički događaj čija kulminacija je svakako stigla uz „In Corpore Sano”.

Prepuna plaža najrazličitijih ljudi tapšala je kao jedno uz dobro poznate taktove i stihove koji ujedinjuju čitav region jednostavnim, gotovo podrazumevanim zaključkom – umetnica mora biti zdrava.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend