Muzika

Konstrakta večeras nastupa u drugom polufinalu Evrovizije pod rednim brojem 3

Youtube screenshot
Predstavnica Srbije, Ana Đurić Konstrakta, nastupa večeras, i to kao treća u drugom polufinalu. Domaćin je Italija, a nastup se održava u Torinu u Areni Palo Olimpiko.

Prvo polufinale Pesme Evrovizije je za nama. Na njemu je nastupilo 18 zemalja, u finale su ušli predstavnici Švajcarske, Jermenije, Islanda, Litvanije, Portugalije, Norveške, Grčke, Ukrajine, Moldavije i Holandije.

Konstrakra, pevačica, tekstopisac i arhitektkinja našu zemlju predstavlja pesmom „In corpore sano”.

Baner Boom93 Android aplikacija

Za domaće medije Konstrakta je isticala i da je uzbuđena i da nema tremu. Ali i da joj nije stresno zbog nje same, već zbog velikog uzbuđenja u Srbiji. Nemački mediji, sa druge strane, nazivaju je „srpska Lejdi Gaga“, i pitaju se da li je njen nastup ipak previše nekonvencionalan za pobedu.

Konstrakta je pokazala da je naš narod otvoren za kvalitetnije sadržaje, nasuprot praznom, ali napirlitanom spektaklu i lakoj zabavi. „Fama“ koja se digla oko nesvakidašnjeg njenog nastupa govori o potrebi ljudi za autorskim i umetničkim sadržajima piše Danas.

Pre solo karijere Ana Đurić je bila glavni vokal sastava Zemlja gruva, indi-alternativnog benda, na koga veliki procenat populacije nije obraćao pažnju dok Konstrakta nije nastupila na Pesmi za Evroviziju.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi. Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend