Muzika

Mladi rockeri Manifest predstavljaju novi singl „Kada nema te“ koji osvaja na prvo slušanje!

FOTO: Val Požar

FOTO: Val Požar

Nakon što su prošlo ljeto publici predstavili svoj svjež i energičan zvuk, mladi rockeri Manifest predstavljaju novi singl „Kada nema te“.

„Ovu pjesmu napisali smo Filip Topčić i ja. Našli smo se u studiju, pokazao mi j tekst, uzeo sam gitaru i melodija je nastala u samo pet minuta. Ostatak benda objeručke je prihvatio pjesmu iako smo već imali pripremljenih deset pjesama koje smo snimili u kultnom Abbey Road studiju u Londonu.“, ispričao je Marko Mihaljević.

Pjesmu prati i interesantni spot koji je snimljen u jednom kadru, a režijski ga potpisuje Hrvoje Baudoin:

„Dugo smo razmišljali kako ćemo snimiti spot i na kraju sam došao na ideju spota u jednom kadru. Mnogi su mislili da je to teško realizirati ali Hrvoje Baudin je vjerovao u tu ideju i odmah smo se bacili na realizaciju spota. Na snimanju spota smo uvježbavali i snimali dok nismo dobili super tejkove. Spot predstavlja studentski život dečka koji prolazi kroz klasične ljubavne tegobe i ludosti, a bend koji se pojavljuje poput “duhova” oko njega predstavlja pjesmu u njegovoj glavi. Pjesma je klasična rock pjesma radiofoničnog prizvuka. „, otkrio je Marko

Pjesma „Kada nema te“ dostupna je na svim streaming servisima.