Događaji Muzika

Nišvil džez festival ove godine delimično onlajn

Internacionalni džez festival Nišvil deo programa organizovaće u najavljenom terminu od 13. do 16. avgusta uživo "onlajn", a nastupi pred publikom predvidjeni su od 17. do 20. septembra, ukoliko se popravi epidemiološka situacija i Vlada Srbije dozvoli prisustvo publike uz poštovanje mera socijalne distance, saopštili su danas organizatori.

Ukoliko i u septembru bude istovetna epidemiološka situacija kao i sada, celokupan predvidjeni program za ovu godinu biće odložen za narednu godinu, i biće održan od 12. do 15. avgusta 2021. godine, naveli su organizatori u saopštenju.

U prvobitno najavljenom terminu od 13. do 16. avgusta, prema navodima Nišvila, biće izvedeno više od 30 programa koji uključuju pozorišne predstave (Nišville Jazz Teatar), filmske projekcije (Nišville Movie Summit), likovne performanse, kao i 20 koncerata pratećeg i glavnog festivalskog programa.

„Nažalost, ovi programi biće izvedeni bez prisustva publike, a moći će da se prate preko kompjutera, tableta i smart telefona u „live“ prenosu Nišvil televizije putem linka http://nisville.com/live/“, kazali su organizatori.

U saopštenju je istaknuto da posetioci sa kupljenim kompletima ulaznica mogu da ih iskoriste u septembru u novom terminu održavanja festivala, ili ako su sprečeni da prate ove godine Nišvil, mogu ih iskoristiti od 12. do 15 avgusta 2021. godine.

Za sve nedoumice oko eventualnog pvraćanja novca za već kupljene ulaznice posetioci će se obraćati prodajnoj mreži Ticket Vision na telefon 0900 11 00 11 ili upitom e-mail adrese – office@tickets.rs i callcenter@tickets.rs.

„Ovo je prvi put posle 25 godina da dolazi do odlaganja Nišvila. Naime, samo je prvi Nišvil džez festival odložen decembra 1994. na januar 1995. zbog restrikcije struje“, podsetili su u Nišivilu.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend