Muzika

Nišville menja cenu kompleta od 30.maja – u prodaji i pojedinačne ulaznice

FOTO: Promo/nisville.com
Predstojeći Nišville jazz festival održaće se od 5. do 14. avgusta 2022, a glavni festivalski program će biti održan od četvrtka do nedelje, od 11 do 14. avgusta na Platou niške Tvrđave.

Trenutno je aktuelna promo cena Kompleta ulaznica za Parter i bočne Tribine od samo 2.500 dinara za 25 koncerata u centralnom festivalskom postoru, odnosno 100 dinara po koncertu!

Od ponedeljka, 30.maja 2022 Komplet Ulaznica će koštati 3.000 dinara, a u prodaji će biti i Pojedinačne Ulaznice za Parter i Tribine po ceni od 1.500 dinara za jedno veče.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na https://new.tickets.rs/event/nisville_komplet_1203

Prodajna mesta: https://new.tickets.rs/salepoints

Inače, sledeće izdanje Nišville jazz festivala će pored bogatog muzičkog programa na više stejdževa u Tvrđavi, na Trgu Kralja Milana i na Amfiteatru keja na Nišavi, posetiocima ponuditi i vrlo kvalitetan internacionalni program u okviru narednog Nišville Jazz Teatar festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2022. Svi prateći programi za posetioce su besplatni, a ulaznica se plaća samo za glavni festivalski program.

Više o izvođačima na oficijelnom sajtu festivala http://nisville.com/sr/blog/

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Jovana Petrović

Jovana Petrović

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend