Muzika

Osnovana Plan B fondacija za pomoć muzičarima

Promo
Pod sloganom "Zajedno“ uskoro izlazi album značajnih imena regionalne muzičke scene među kojima su Zvonimir Đukić Đule, Dragi Jelić, Dejan Cukić, Maya Sar, Dado Topić, Goran Šepa Gale, Vojislav Aralica, Zoran Konević i drugi

U četvrtak, 9. septembra u Kombank Dvorani/Jazz Kantina Lisabon u Beogradu zakazano je upoznavanje Plan B Fondacije sa medijima uz premijeru prvog singla i spota sa “Plan B” albuma – “Zrno čarolije” Zvonimira Đukića Đuleta

U cilju pomoći muzičarima iz Srbije i regiona bivše Jugoslavije koji su se sticajem okolnosti našli u teškim životnim situacijama, osnovana je “Plan B“ Fondacija pod sloganom “ZAJEDNO”, koja je okupila veliki broj značajnih muzičara sa ovih prostora.

Idejni pokretač i osnivač Fondacije je rok gitarista i kompozitor, koji živi i radi u Kanadi, Zoran Konević, koji je uz pomoć grupe prijatelja, afirmisanih muzičara i pokrenuo ideju o Fondaciji pre više od godinu dana.

Više o Plan B fondaciji potražite na www.planbfoundation.net

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend