Muzika

Stromaj objavio novu pesmu

Youtube screenshot
Belgijski muzičar Stromaj u svetu poznat po hitu "Alors on danse", objavio je pesmu "L'enfer" (Pakao) u kojoj je opisao da je imao samoubilačke misli, koja će se naći na njegovom budućem albumu.

Muzičar je svoju pesmu predstavio tokom vikenda dok je bio gost na francuskoj televiziji TF1. Rekao je da će se pesma naći na budućem albumu „Multitude“ koji je izlazi 4. marta.

Stromaj, koji se povukao sa scene 2015. godine, već je sredinom oktobra predstavio prvi singl „Sante“ koju je posvetio svakodnevnim radnicima na koje se ne obraća posebna pažnja.

Pesma „Sante“ što na francuskom znači zdravlje, potpuno je u maniru muzičara koji meša južno-američki zvuk, rep, elektro i pop muziku.

Međutim, nova pesma „L’enfer“ je mračnija i ličnija, opisana kao odjek njegove patnje.

Stromaja je od drugog albuma izdatog 2013. godine pratila intenzivna turneja sa 170 nastupa tokom dve godine. Tada je imao koncerte u Nemačkoj, Velikoj Britaniji, SAD, Brazilu i po Africi.

Međutim, njegova loša reakcija na jedan lek dovela je do prekida javnih nastupa. Kružile su i priče da je imao slom živaca usled iscrpljenosti.

Stromaj, čije je pravo ime Pol Van Haver i koji pretežno peva na francuskom, nije bio u potpunosti povučen sa muzičke scene.

Tokom pauze od koncerata, režirao je muzički spot za američku pevačicu Bili Ajliš i pojavio se na video klipu britanske grupe „Koldplej“.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend