Muzika

Sunshine ima novu pesmu i spot (VIDEO)

Youtube screenshot/Sunshine
Nakon povratničkog singla “Da li sam” koji je pobrojao velike simpatije publike iz Srbije i regiona, bend Sunshine je objavio pesmu pod nazivom Arija-M. Ova pesma je drugi po redu singl koji najavljuje njihov novi album.

Produkciju pesme pored Baneta Bojovića radili su Dalibor Minić aka Daliborus i Ivan Petrović aka Latino Nigga’, dok su ispod teksta pesme potpisani Kiza-RH i Bane Bojović. Kao ženski vokal pojavljuje se i Milica Stojicev. Ovaj sastav je još od devedesetih uvek bio praćen kvalitetnim video radovima koje svi pamtimo, tako da je i ovaj put  video rad režirao, snimio i montirao majstor svog zanata Vuk Protić. Vuk je radio i prethodni singl pod nazivom “Da li sam“ koji je pokupio razne nagrade.

“U muzičkom pogledu mi je početna ideja bila da bude dinamična obrada Čajkovskog. Praćena je jakim gitarama, ritmom i ženskim vokalom. Sa tekstualne strane je opis Arije-M ili Marije, kao kontrast klasičnih nemoralnih devojaka i sa druge strane jedinstvene moralno čiste Arije-M. Najveća zahvalnost  je „Bogu Gospodu“ što me održava funkcionalnim i što me je okružio sjajnim timom u realizaciji pesama i isto tako muzičarima „Sunshine crew-a“ sa kojima širom Srbije i regiona održavamo izrazito uspešne koncerte. Peace to all’ya!!!” izjavio je pevač Bane Bojović.

Bend Sunshine će ovo koncertno leto provesti veoma radno i možemo ih videti na velikom broju festivala u Srbiji i regionu poput festivala u Banja Luci (29.5.), na Arsenalu (30.6.), OK Festu na Tjentištu (15.7.), Ša festu u Prijedoru (29.7.), festivalu na Divčibarima (13.8.) i mnogim drugim.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend