Muzika

Who See imaju novi singl (VIDEO)

FOTO: Marko Ristić / Lampshade Media Promo
Posle uspešne letnje sezone ispunjene nastupima širom Balkana, Who See klapa nam se vraća sa novim singlom. U pitanju je saradnja sa nemačko - persijskom pevačicom Ima Ghafouri poznatom kao TriXstar.

Internacionalna sinergija spakovana je u sonični anti-depresiv „Viđi nane“, preko potreban u ovim izazovnim danima, rađen ne samo na hip hop već i dancehall muzičkoj osnovi.

Singlom „Idu Dani“ Who See uspešnost jedne regionalne kolaboracije crnogorskog dvojca sa Sašom Antićem iz TBF-a, odlaze dalje – u svakom smislu reči.

Saradnja sa Ima Ghafouri tj. TriXstar nastala je iz zajedničke potrebe širenja dobrih vibracija i kosmopolitskog duha kroz pomenutu fuziju hip-hop-a i reggea, i dokaz je da muzika ne zna za granice.

Ovo je još jedna najava dugo očekivanog, petog po redu, Who See albuma, koji poprima finalni oblik i priprema se za sledeću godinu kao još jedno autentično, organsko i autohtono izdanje ovog mediteranskog hip-hop dua, a koji se u regionu izdvojio i pozicinirao svojim originalnim pesmama i albumima, oštrim, duhovitim tektovima, i upečatljivim, inovativnim video spotovima i koncertima.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend