Muzika

Za obožavaoce Nika Kejva i Bed Sids 24-časovni “Bad Seed TeeVee”

Grupa Nick Cave & The Bad Seeds, koja je zbog pandemije koronavirusa morala da odloži turneju povodom novog albuma "Ghosteen" pokrenula je 24-časovni program na YouTube kanalu, nudeći izbor snimaka živih nastupa, videa, intervjua i drugih sadržaja, uz poruku #stayhome, piše Seecult.

wikipedia/Georges Biard

Obožavaoci Nika Kejva i Bed Sids imaju priliku na Bad Seed TeeVee da vide i čuju izbor numera iz različitih perioda njihovog stvaralaštva koje će ponovo uživo predstaviti u Evropi od proleća 2021. godine, a u okviru turneje nastupiće u novom terminu i u Štark areni u Beogradu – 15. maja 2021.

Uoči Beograda, koji je jedini grad u regionu u kojem su najavili gostovanje, sviraće 13. maja u Budimpešti.

Kejv je i za vreme izolacije zbog pandemije korona virusa nastavio da vodi svoj blog Red Hand Files preko kojeg komunicira sa obožavaocima, a savetuje svima da kvalitetno i pametno iskoriste krizu i da prekrate vreme kako bi se što pre približili novim datumima koncerata.

“Postoje različite forme angažovanja, dostupne svima nama. Mejl prijatelju koji živi daleko, telefonski razgovor sa članovima porodice, ljubazna reč komšiji, molitva za one koji rade na prvoj liniji fronta. Ovi jednostavni gestovi mogu da ujedine svet šireći ljubav okolo, povezujući sve nas”, poručio je Kejv, piše Seecult.

IZVOR: Seecult

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend