Muzika

Zoe Kida predstavlja novi singl “Žena dete”

Foto: Svetozar Anasatsović
Zoe Kida je u Shoping centru Ušće promovisala spot za novu pesmu “Žena Dete” nakon čega je usledio koncert.

Baš kada smo se uželeli neke nove Bejbi, stiže “Žena Dete”, dugo najavljivani drugi singl Zoe Kide. Žanrovski između r’n’b i gospela, neobičnog teksta i rime, “ŽenaDete” je neočekivana i autentična pesma.Lična karta Zoe Kide, ali i ogledalo u komće se mnoge od nas prepoznati.

Žena Dete” je duhovito svedočanstvo žene koja je prihvatila sebe sa svojim nesavršenostima, dovoljno odrasla da zavoli dete u sebi. Ona je gospodarica svog života, žena generator koja se smeje na svojračun, nosi sa svakodnevnim izazovima, uživa u svojim mnogobrojnim ulogama, ne verujući u dosadnu svakodnevicu. Ona je i žena i dete, pena i stena.” izjavila je Zoe Kida i dodala

Ova pesma je nastala za vreme zaključavanja 2020. i sa nestrpljenjem sam čekala dan kada ću vam je predstaviti. Ovo je najličnija i najiskrenija pesma koju sam napisala do sad. Inače Žena Dete je moj interni nadimak, intelektualna prava na ime poseduje moj muž koji živi sa Ženom Dete. Nekad ga malo nerviram, ali u suštini ga zabavlja ta moja detinjasta priroda na koju sam ja sve više ponosna. Dete u nama moramo zalivati, negovati da bi nam život bio zabavan. Ovo je pesma o meni, ali verujem da će se 99% žena prepoznati makar u jednom stihu.”rekla je zadovoljna Zoe Kida koja je uradila muziku i tekst, dok je aranžman radio bend “Sumasišavši”. Produkciju potpisuje Lazar Arsović, spot je radio Pablo Ferro, a stajling Srđan Šveljo.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend