Kultura i zabava Muzika

Oko dva i po miliona ljudi preko YouTube gledalo Bočelija u Milanskoj katedrali

Slavni italijanski tenor Andrea Bočeli nastupio je na Uskrs u praznoj Milanskoj katedrali, a direktan prenos je bio obezbeđen na njegovom YouTube kanalu.
Youtube/screenshot

Na mini koncertu koji je trajao oko pola sata, Bočeli je otpevao nekoliko numera, poput „Ave Maria“, a na kraju je otpevao „Amazing Grace“, hrišćansku pesmu koju je napisao Džon Njutn 1779 i čija je glavna poruka da oproštajem, bez obzira na vrstu ljudskog greha, ljudska duša može biti izbavljena Božjom voljom.

Oko dva i po miliona gledalaca je pratilo u svakom trenutku direktan prenos preko YouTube, a u poruci koja je ispisana na kraju koncerta, Bočeli je poručio da samo jedinstveni možemo da pobedimo pandemiju koja je snašla svet, kao i da je period posle pandemije šansa za novu renesansu.

IZVOR: N1

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend