Naše pare Некатегоризовано

Bivša direktorka PD RIO Kostolac puštena iz pritvora

Bivša direktorka PD RIO Kostolac Nataša Savić, nakon nedelju dana provedenih u pritvoru u Istražnom zatvoru u Požarevcu, puštena je da se brani sa slobode, rekao je njen branilac, advokat Zoran Rupar.

Protiv nje požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu Višem tužilaštvu u Požarevcu zbog sumnje da je svoje preduzeće dok je bila direktor zloupotrebom službenog položaja oštetila za preko 20 miliona dinara.

Njoj joj tom prilikom određen pritvor do 30 dana, koji započeo 10. septembra, iz zakonom predviđenih razloga.

„Moja klijentkinja je u pritvoru provela sedam dana i smatram da za to nije bilo potrebe. Ona je puštena da se brani sa slobode, jer su prestali razlozi za njeno dalje zadržavanje u pritvoru. U daljem postupku dokazaćemo da optužbe na njen račun nemaju osnove, jer je ona, po dokumentaciji sa kojom raspolažemo, radila u skladu sa zakonom, pozitivnim propisima i po Statutu preduzeća, tako da nema osnova da se protiv nje vodi krivični postupak“ rekao je branilac Zoran Rupar, apostofirajući da su je mediji osudili pre presude.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend