Naše pare Некатегоризовано

Hoću da znam: Projektno finansiranje (AUDIO)

Najveća muka sa kojom se mediji suočavaju na lokalu su finansije, odnosno nedostatak novca. Spas je, očekivalo se dolazi sa projektnim finansiranjem. Međutim, postoji čitav niz problema u Braničevskom i Podunavskom okrugu po ovom pitanju jer je praksa kad je finansiranje medija u pitanju i dalje neujednačena.

U emisiji „Hoću da znam“ predstavljamo izazove s kojima se u pogledu projektnog sufinansiranja medijskih sadržaja od javnog interesa suočavaju lokalne samouprave, mediji i novinari na području Braničevskog i Podunavskog okruga. 

Projekat “ Hoću da znam”  (Transparentnost javnih finansija i odgvornost vršilaca  javnih funkcija) finansira Evropska unija u okviru Medijskog programa 2014. Sadržaj ove emisije i stavovi izneti u njoj su isključiva odgovornost Boom93 i  ne odražavaju mišljenja i stavove Evropske unije.


Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend