Naše pare Некатегоризовано

Javna debata „Stop korupciji u zdravstvu“

U sredu, 25. februara Radio Boom93 organizuje javnu debatu na temu “Stop korupciji u zdravstvu“, sa početkom u 18 časova na prvom spratu Radio Caffe-a.

Učesnici debate su direktor psihijatrijske bolnice „Laza Lazarević“ i bivši ministar zdravlja u Vladi Srbije, Slavica Đukić Dejanović, izvršni direktork UG „Srbija u pokretu“, Ana Babović i direktor Opšte bolnice u Požarevcu Srećko Bosić.

Medijator debate je urednik informativnog programa Boom 93, Uroš Urošević.

Pored osnovne teme, na debati će se razgovarati o stanju u zdravstvu i mogućnostima za unapređenje trenutne situacije u ovoj oblasti.

Projekat „Jačanje slobode medija u Srbiji – istraživanje korupcije“  ima za cilj da ukaže na značaj vladavine prava, slobode govora i da kroz primere ukaže na pojavne oblike i probleme koje stvara korupcija u društvu odnosno našoj lokalnoj zajednici.

Protiv sistemske korupcije u Srbiji mora da se bori društvo, a borba mora da se „spusti“ na lokalni nivo, do samih građana, koji se moraju „uvući“ u tu borbu.

Radio Boom93 realizuje serijal radijskih emisija, javnih debata, istraživanja javnog mnjenja i ukazuje na oblike korupcije u našoj lokalnoj sredini. Ovaj projekat finansira Evropska unija kroz program „Jačanje slobode medija u Srbiji“, kojim rukovodi delegacija EU u Srbiji. Program implementira EPTISA Servicios de Ingenieria.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend