Podrži Boom93

Podrži Boom93 > Misli globalno – deluj lokalno!

Profesionalnost, posvećenost, kredibilitet, borba za slobodno izražavanje i doprinos ostvarenju javnog interesa za nas su uvek bili prioritet. To je dokazao i naš dosadašnji rad.

Već skoro tri decenije predvođeni vlasnikom i urednikom Miloradom Tadićem gradimo svoj portfolio. Otvorili smo teme o kojima se ćutalo, nastavili da tražimo odgovore i branimo pravo javnosti da zna.

Boom93 je medij za publiku koja misli svojom glavom, želi da se postavljaju pitanja, kritikuje, traži transparetnost i odgovornost. Publika koja ima svoju viziju i principe I koja zna da ceni našu misiju. Boom93 traži odgovore, pokušava da razume gde živimo, kako živimo i kako želimo da živimo.

Zbog svog branda, onoga što je bilo u prošlosti, što je danas I što će tek biti Boom93 će opstati, ali je pitanje da li ćemo zbog nedostatka novca morati da redukujemo sadržaj i smanjimo produkciju medijskih sadržaja. Pozivamo vas da nam pomognete da sačuvamo identitet, misiju i kredibilnost, te da povećamo produkciju i ojačamo tim. Uz vašu podršku – zajedno smo jači! Naši sadržaji su uvek bili i biće otvoreni i dostupni svima.

Podržite Boom93 mesečnim, godišnjim ili jednokratnim donacijama.  DONIRAJ

 Šta još dobijate doniranjem Boom93?

Doniranjem Boom93 postajete član kluba. Ovim dobijate prednost i pristup ekskluzivnim intervjuima, novim podkastima, dogadjajima koje organizujemo, popuste i poklone u našem e-shopu, kao i mogućnost da budete član zatvorene grupe Boom93 na facebook-u, da uživo diskutujete i predlažete sa našom redakcijom.

Za donacije od 500 RSD mesečno dobijate: najavu sadržaja + newsletter sa pregledom nedelje

Za donacije od 1000 RSD mesečno dobijate: najavu sadržaja + newsletter + pristup događajima svaka dva meseca (diskusije, promocije, debate, predstave) + prisustvo u zatvorenoj grupi u okviru koje se može diskutovati  o medijskim sadržajima

Za donacije od 2500 RSD mesečno dobijate: najavu sadržaja + newsletter + pristup događajima svaka dva meseca (diskusije, promocije, debate, predstave) + prisustvo u zatvorenoj grupi u okviru koje se može diskutovati  o medijskim sadržajima + mogućnost da u užem krugu jednom godišnje razgovarate sa našim uredništvom i predlagati teme, nove ideje koje bi mogle da se realizuju na Boom93. Takodje, dobijate i poklon iz našeg merchandise shopa – BOOM93 SHOP-a