FM Supermarket Muzika

„Od zlata glasovi“ večeras u Centru za kulturu

Ljubica Miladinović, umetnički rukovodilac ženske pevačke grupe „GANIP“, gostovala je u emisiji FM SurepMarket i tom prilikom je najavila predstojeći koncert ove grupe koji se održava večeras u Centru za kulturu od 20 časova.

Kako je najavila, na koncertu pod nazivom „Od zlata glasovi“ nastupiće i brojni gosti.

Pore ženske pevačke grupe i dečijeg etno hora koji su nosioci ovog koncerta, nastupiće i ženski kamerni hor „Odjek“, koji je nastao pri muzičkoj školi „Stevan Mokranac“, zatim hor vaspitača PU „Ljubica Vrebalov“, glumac Valentino Oljača, direktor OŠ „Kralj Aleksandar I“, Goran Seger, Orkestar Centra za kulturu Veliko Gradište koji će ih pratiti i Mija Marković, učenica Muzičke škole.

Na repertoaru će se naći pesme iz svih regiona Srbije, ali i makedonske, bosanske, pa čak i jedna ruska pesma koju će otpevati upravo Mija Marković.

Cena ulaznica za koncert je 200 dinara.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend