Događaji FM Supermarket

Treći festival stripa i karikature ovog vikenda u Centru za kulturu

Festival stripa i karikature, popularnije „STRIKA FEST“ biće održan ovog vikenda 21. i 22. decembra u Centru za kulturu. Ovo je projekat udruženja „Kreativna oštrica“ koji je podržan od grada Požarevca.

Prema rečima Danijela Panića, predstavnika udruženja, koji je bio gost FM SuperMarketa radija Boom93, izuzetna posećenost prethodna dva festivala, na kojima je bio veliki odziv osnovnih i srednjih škola, uticala je na odluku da se i ove godine festival organizuje.

Posetioci ovogodišnjeg festivala biće u prilici da od prisutnih izdavača stripova i karikatura pribave brojna nova izdanja, da učestvuju u radionicama koje će biti organizovane, ali i da kolekcionari stripova razmene svoja stara izdanja na berzi stripova.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend