FM Supermarket Muzika

Veče kamerne muzike u Požarevcu

Bend „Novi zvučni talas“ najavio je veče kamerne muzike u sklopu projekta Koncertna sezona.

U emisiji „FM Super market“ – radio Boom-a 93, gostovao je Bojan Stević koji je najavio veče kamerne muzike koje će se održati u subotu, 30. novembra, u Galeriji „Milene Pavlović Barili“.

Sastav benda „Novi zvučni talas“ čine violina, klarinet, perkusije, klavir, harmonike i vokal – profesori muzičke škole „Stevan Mokranjac“ iz Požarevca.

Ovaj bend nastao je u okviru projekta Koncertna sezona koji će se realizovati do kraja 2019. godine, a cilj je edukacija i popularizacija klasične muzike u Požarevcu.

Do sada su svojim sugrađanima priredili tango veče i veče srpskih pesama, a Stević je najavio i poslednji koncert u okviru ovog projekta koji će biti organizovan u decembru.

„Tema poslednjeg koncerta biće iznenađenje.“

Bojan Stević je dodao da učestvuju i u projektu „Muzika kroz igru“ koji je namenjen najmlađoj publici u vrtićima, u kojem deci kroz priču i igru žele da približe muzičke instrumente, narodne plesove i razne pravce u muzici.

„Bilo bi dobro da se nastavi taj projekat i sledeće godine, budući da deca uživaju u muzičkim igrama koje ostavljaju veliki utisak na njih.“

U Galeriji „Milena Pavlović Barili“ 30. novembra održaće se veče kamerne muzike u izvođenju benda „Novi zvučni talas“ sa početkom u  18 časova, i ulaz je besplatan.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend