Da se razumemo

Bajkeri u službi Deda Mraza

Članovi moto kluba “Vatreni” sedum godinu zaredom obučeni u kostime Deda Mraza obišli su Dnevni boravak za decu i omladinu ometenu u razvoju i deci podelili novogodišnje paketiće.

Veliki broj bajkera moto kluba “Vatreni”, u kostimima Deda Mraza, posetili su Centar za dnevni boravak dece i omladine ometenih u razvoju i deci podelili novogodišnje paketiće. Paketiće je uručilo i Udruženje “Kolo srpskih sestara”.

Rukovodilac Dnevnog centra za decu i omladinu ometenu u razvoju, Jasmina Turudić zahvalila se svima na ovoj tradicionalnoj humanoj akciji.

“Kada dodju naši drugari bajkeri uvek donesu posebnu radost i unesu toplu atmosferu. I želela bih da se zahvalim svima koji su sa nama godinama unazad i podržavaju ovu akciju”, istakla je Turudić.

Deca iz Dnevnog boravka su pripremila kratku priredbu za prisutne nakon čega je nastavljeno druženje i slikanje sa Deda Mrazovima.

Bajkeri su pre odlaska u Dnevni boravak, obišli centar grada gde su se družili i fotografisali sa sugrađanima.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend