Da se razumemo

Još jedna donacija centru za dnevni boravak

Centar za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju dobio je klima uređaj, mini liniju, računar i 26 stolica, a korisnicima centra dodeljeni su i novogodišnji paketići. Donaciju je u ime firme "Zeitgeist Marketing" iz Slovačke uručio Cristian Anderi Chenta,vlasnik dobrotvorne organizacije iz Austrije.

Rukovodilac centra za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, Jasmina Turudić  zahvalila se donatorima i istakla da će ova donacija upotpuniti i poboljšati uslove za rad u centru.

„Koristim ovu priliku da se zahvalim našim donatorima Cristianu Anderi Ghenta i njegovoj porodici na razumevanju koje su imali za naše potrebe”, navela je Turudić.

“Nadam se da ćemo ovako lepo započetu 2018. godinu u narednim mesecima nastaviti“, dodala je Turudić. Članovi kulturno umetničkog društva iz Drmna pripremili su program za korisnike dnevnog boravka.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend