Da se razumemo

Korisnici Dnevnog boravka posetili Galeriju savremene umetnosti

Udruženje likovnih stvaralaca "Milena Pavlović Barili" Požarevac u saradnji sa Centrom za socijalni rad Požarevac i Centrom za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, 21.januara, organizovali su posetu Galeriji savremene umetnosti, gde je u toku trajanje "Novogodišnje Izložbe".

U toku druženja, članovi ULIS-a „M.P.Barili“ su gostima poklonili oko četrdeset minijatura posebno izrađenih u znak zahvalnosti, nastavak prijateljskih odnosa i divne saradnje. Ovom prilikom umetnost je ulepšala još nekoliko životnih trenutaka a osmesi na licima su neprocenljive vrednosti.  

 

 Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend