Da se razumemo

Savet za rodnu ravnopravnost podelio paketiće deci sa posebnim potrebama

Članovi Saveta za rodnu ravnopravnost juče su podelili novogodišnje paketiće udruženju “Osmi dan”, Društvu za cerebralnu i dečiju paralizu i Međuopštinskoj organizaciji slepih i slabovidih Požarevac. Ova Organizacija je danas takođe podelila paketiće deci sa posebnim potrebama koja pohađaju Osnovnu školu Dositej Obradović.

Ovom prilikom Jelena Nikolić iz Saveta je rekla da su u pitanju slatki paketi i da se nada da će ovim darivanjem još više izmamiti osmehe dece.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend