Da se razumemo

Višebojci na konjima posetili decu dnevnog boravka

Konjičko društvo "Knez Mihajlo" u Požarevcu posetilo je centar za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju i podelilo oko 30 novogodišnjih paketića.

Deca dnevnog boravka dobila su paketiće od višebojaca, a imala su i priliku da se provozaju kočijama. Skoro svi su izrazili želju za vožnjom, a višebojcima nije bio problem da svakog ko je u kolicima prenesu u kočiju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Direktor konjičkog kluba “Knez Mihajlo”, Aleksandar Milenković rekao je za Boom 93 da konjičko društvo drugu godinu zaredom organizuje akciju podele novogodišnjih paketića korisnicima centra za dnevni boravak. Višebojci su inicijatori akcije.

“Ideja za sprovođenje ove akcije potekla je od naših višebojaca, a uprava konjičkog društva je podržala akciju i obezbedila sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića. Izuzetno sam zadovoljan što je konjičko društvo u mogućnosti da donira paketiće i što smo ulepšali dan našim mladim sugrađanima.“, rekao je Milenković i dodao da je namera da akcija koja je pokrenuta prošle godine postane tradicionalna.

 

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend