Eko patrola

Rotari klub zasadio breze na Čačalici

U okviru prvog dela akcije "Zasadi drvo" Rotari klub Požarevac Viminacijum zasadio je 5 breza na spomen parku Čačalica u Požarevcu.

„Humanitarno-ekološka akcija ima za cilj ulepšavanje ambijenta i ozelenjavanje prostora i sprovodi se u svim većim gradovima Srbije“ izjavila je za radio Boom 93 Maša Samardžić, sekretar Rotari kluba Požarevac Viminacijum i dodala da će drugi deo akcije biti u aprilu 2018. kada će zasaditi još 5 stabala.

Tekst je proizvod projekta „Eko patrola“ radija Boom 93 koji je delom finansiran sredstvima budžeta Grada Požarevca u okviru projektnog sufinansiranja medijskih sadržaja od javnog interesa. 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Kvalitet vazduha

Send this to a friend