Ka Evropi

U Žagubici realizovan projekat EU PRO – grejanje i klimatizacija u Domu zdravlja

U opštini Žagubica sprovodi se projekat Evropske unije putem razvojnog programa EU PRO, koji finansira realizaciju projekata lokalne infrastrukture , koja za cilj ima poboljšanje kvaliteta života građana.

U saradnji EU PRO i lokalne samouprave opštine Žagubica, završena je rekonstrukcija grejanja i centralne klimatizacije u Domu zdravlja  sa posebnom pažnjom usmerenom na aktivnosti koje se odnose na primenu principa dobrog upravljanja . U tom smislu lokalna samouprava je transparentno opredelila ušteđena sredstva za dalje ulaganje u oblast zdravstva.

Sve planirane aktivnosti projekta uspešno su sprovedene. Stari , dotrajali kotao zamenjen je novim kotlom na pelet. Кompletna toplovodna mreža je rekonstruisana, i ugrađeni su novi ventili čija će primena znatno unaprediti kvalitet grejanja, u svim prostorijama obe zgrade Doma zdravlja, ugrađene su centralna i pojedinačne klime.

Projekat rekonstrukcije Doma zdravlja Žagubica finansirala je EU u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO

 

Sadržaj je nastao u okviru projekta „2025. Ka Evropi – kad ja tamo,a ono međutim“ radija Boom 93 koji je delom finansiran sredstvima Ministarstva kulture i informisanja u okviru projektnog sufinansiranja medijskih sadržaja za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja. Stavovi izneti u podržanom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend