Napad na nasilje

„16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“

Povodom obeležavanja akcije "16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama", od nedelje 25. novembra pa u sledećih 16 dana, spomenik kneza Miloša Obrenovića, koji se nalazi u gradskom parku, biće osvetljen narandzastom bojom.

Ovu akciju organizuje Savet za ravnopravnost polova Skupštine grada Požarevca u saradnji sa lokalnom samoupravom i Koordinacionim telom za rodnu ravnopravnost. 

Pored ove akcije, Savet za ravnopravnost polova SG Požarevca imaće niz aktivnosti vezanih za ovu temu.

 

Tekst je nastao u okviru projekta „Jasno i glasno- Napad na nasilje“ radija Boom 93 koji je delom finansiran sredstvima budžeta Grada Požarevca u okviru projektnog sufinansiranja medijskih sadržaja od javnog interesa.Stavovi izneti u podržanom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend