Napad na nasilje

Podnet optužni predlog protiv okrivljenog za polne radnje nad maloletnicima

Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu podnelo je optužni predlog protiv M.S. iz Požarevca. On je okrivljen za nedozvoljene polne radnje nad maloletnicima.

Okrivljeni je dvojici maloletnika, koji su učenici srednje škole,  izdavao u zakup sobu na spratu svoje porodične kuće i sa njihovim ocem, odnosno bratom imao dogovor da se brine o njima. Iako je znao da su stari 14 godina, kao i da su mu povereni na staranje,  u više navrata je vršio nedozvoljene polne radnje nad njima.

Predloženo je produženje pritvora u kome se okrivljeni nalazi od 7. maja, kao i  da mu se izrekne jedinstvena kazna zatvora u trajanju od 3 godine i 10 meseci kao i zabrana približavanja i komunikacije sa maloletnicima koji su oštećeni, u trajanju od 3 godine.

 

Tekst je nastao u okviru projekta „Jasno i glasno- Napad na nasilje“ radija Boom 93 koji je delom finansiran sredstvima budžeta Grada Požarevca u okviru projektnog sufinansiranja medijskih sadržaja od javnog interesa.Stavovi izneti u podržanom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend