Društvo Naše pare

Četvoro zaposlenih u javnom sektoru nagrađeno sa po 15.000 dinara

Po prvi put Grad Požarevac dodeliće nagrade jednom broju zaposlenih u javnom sektoru. Gradsko veće odlučilo je da sa 15.000 dinara u neto iznosu nagradi 4 zaposlena. Priznanjem koje je uvedeno ove godine podrazumeva se nagrađivanje zaposlenih koji su postigli izvanredne rezultate u javnim preduzećima, ustanovama i fondacijama čiji je osnivač grad, službi hitne pomoći i gradskoj upravi.

Nagrade bi trebalo da dobiju Dragoljub Ćirković iz javnog preduzeća „Ljubičevo“, Gordana Mihajlović iz Centra za socijalni rad, Dragana Mišić iz Službe hitne medicinske pomoći i Dragana Živanović iz Gradske uprave Grada Požarevca.

Inače, kandidate za nagrade gradskom veću predlažu direktori javnih preduzeća i ustanova, upravnik fondacije, rukovodilac službe hitne pomoći i načelnik gradske uprave. Da bi neko bio nagrađen potrebno je da bude zaposlen na neodređeno vreme i da je postigao izvanredne rezultate.

Za ovu nagradu su pored imenovanih ove godine bili predloženi i Zvonimir Đokić iz Toplifikacije, Goran Dragutinović iz Centra za kulturu u Požarevcu, Dragana Miloradović iz Istorijskog arhiva u Požarevcu, i Boban Martinovića iz Parkiing servisa.

Istom zaposlenom nagrada se može dodeliti samo jednom.

Pored ove nagrade, Grad Požarevac u jednoj godini dodeljuje sledeća javna priznanja: nagradu i povelja Grada Požarevca, plaketu Grada Požarevca, zvanje „počasnog građanina“, nagrade „Policajci godine“, nagradu „Vatrogasac godine“ i nagrade povodom Dana radnika u obrazovanju.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Oznake
Avatar

Uroš Urošević

Bavi se novinarstvom od 1996.godine. Povremeni je dopisnik i saradnik više medija i organizacija u Srbiji. Oženjen, otac dvoje dece.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend