Društvo Naše pare

Dom zdravlja dobio novo ambulantno vozilo, javna nabavka za novi rendgen gotova 20. decembra

Grad Požarevac je Domu zdravlja donirao jedno ambulantno vozilo sa opremom za potrebe Hitne medicinske službe.

Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca je rekao da je lokalna samouprava ispunila zahtev, nabavkom ovog vozila, Domu zdravlja i Hitnoj medicinskoj službi, pošto im je ovo vozio bilo preko potrebno.

„Istakao bih da je Dom zdravlja do sada realizovao blizu 15 miliona dinara za kupovinu opreme koja je bila neophodna za nesmetani rad u službama ove ustanove“ istakao je Spasović.

dr Snežana Stojković, V.D. direktor Dom zdravlja Požarevac je rekla da ovakvo vozilo je bilo neophodno za pacijente.

„Ovo vozilo će dodatno unaprediti zdravstvenu zaštitu koja će biti efikasnija. Zona pokrivanja Doma zdravlja u Požarevcu je razudjena pošto se pokriva teritorije Kostolca, Malog Crnića i okolnih seoskih naselja“ rekla je Snežana Stojković.

Cena ovog vozila sa pratećom opremom iznosila je oko 6 milona dinara.

Na pitanje kada će biti nabavljen novi rendgen aparat u Domu zdravlja, gradonačelnik Bane Spasović je izjavio da se novi rendgen očekuje u ovoj ustanovi do kraja godine. Direktorka Doma zdravlja očekuje da će sve procedure oko nabavke novog rendgen aparate biti završene do 25. decembra.

Javna nabavka za novi digitalni rendgen aparat završava se 20. decembra, a procenjena vrednost ovog aparata je 11.666.666 dinara bez PDVa.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Oznake
Avatar

Marko Veljković

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend