Naše pare

Stop korupciji

Radio Boom93 realizuje projekat "Istraživanje korupcije na lokalnom nivo vlasti". Ovaj projekat ima za cilj da ukaže na značaj vladavine prava, slobode govora i da kroz primere ukaže na pojavne oblike i probleme koje stvara korupcija u društvu odnosno našoj lokalnoj zajednici. Projekat se sastoji od serije radijskih emisija, javnih debata, istraživanja javnog mnjenja, antikorupcijskog portala i edukativne kampanje o oblicima korupcije u našem društvu.

Ovaj projekat finansira Evropska unija kroz program „Jačanje slobode medija u Srbiji“, kojim rukovodi delegacija EU u Srbiji.

Program implementira EPTISA Servicios de Ingenieria.


Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend