Društvo Naše pare

Ugovor: 3 miliona, bez poreza za doček uz Dr Neleta Karajlića

Koncert Dr Neleta Karajlića u Požarevcu za novogodišnju noć, prema dokumentaciji iz javne nabavke, biće plaćen 3 miliona dinara, sa i bez PDV-a. Karajlić, odnosno muzičar Nenad Janković koncert će održati na centralnom gradskom trgu u Požarevcu.

Predviđeno je da Dr Nele Karajlić održi nastup od minimum 90 minuta trajanja na dočeku Nove 2020.godine.

Obaveštenje o zaključenom ugovoru za izvođenje koncerta objavljeno je danas. Posao je dobila PR agencija za organizaciju događaja i konsalting, Mirjana Stojko iz Beograda, koja je jedina učestovala u pregovaračkom postupku bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda.

Ponuda agencije bila je istovetna kao i procenjena cena, 3.000.000 dinara, bez poreza.  Na osnovu dokumentacije i podataka iz APR-a, ova agencija koja je počela da obavlja delatnost 26.novembra ove godine, nije u sistemu PDV-a.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Oznake
Avatar

Uroš Urošević

Bavi se novinarstvom od 1996.godine. Povremeni je dopisnik i saradnik više medija i organizacija u Srbiji. Oženjen, otac dvoje dece.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend