PROMO

Kupite Boom93 proizvode i dajte podršku svom lokalnom mediju

Medijska kuća Boom93 pokrenula je svoju onlajn prodavnicu u kojoj možete kupiti različite proizvode i na taj način finansijski podržati novinare koji svakodnevno rade u vašem interesu.

Boom93 će u septembru proslaviti svoj 30. rođendan. Zabranjivani nekoliko puta, nikada nismo odustali od misije na koju smo krenuli 5. septembra 1992. godine, a to je da građanima Požarevca i regiona pružimo proverene, objektivne, istinite i pravovremene informacije uz muzički program koji nikada nije poklekao pod uticajem kiča i šunda koji su nažalost postali definicija društva u kome živimo.

Kako bi Boom93 i dalje bio najbolji regionalni medij, potrebna nam je vaša podrška, jer je više nego ikada teško ostati nezavistan medij koji posluje u skladu sa svim etičkim standardima novinarske profesije.

U našoj ponudi su maske, majice, kecelje, šolje, cegeri i kačketi različitog dizajna i sa raznolikim motivima koji predstavljaju glavna obeležja Požarevca, od Zvezde do Miloša u parku.

Zato vas pozivamo da nas podržite tako što ćete kupiti neki od proizvoda koji su dostupni OVDE.

Podržite Boom93, podržite svoj lokalni medij!

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend