PROMO

Lidl u Požarevcu od 11. juna

Kompanija Lidl Srbija otvoriće prvu prodavnicu u Požarevcu 11. juna u 8 časova, u sastavu Stop Shop-a, na adresi Đure Đakovića bb.
Promo

Ovo je ujedno prvi Lidl u Braničevskom okrugu, gde će potrošačima biti ponuđeni asortiman od 1.600 pažljivo odabranih proizvoda i jedinstveno iskustvo kupovine. Prodavnica u Požarevcu počeće sa radom u isto vreme kada i novi savremeni diskont Lidl u beogradskom naselju Železnik, pa će ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji biti 41.

Ono što ovaj prvi savremeni diskontni lanac u Srbiji izdvaja jeste jednostavna i veoma brza kupovina, koja potrošačima ostavlja više slobodnog vremena za druge aktivnosti. Isti raspored kategorija u  prodavnicama, prostrani parking, veliki prolazi između rafova, probran asortiman Lidl brendova, kao i ponuda neprehrambenih artikala upravo je ono što olakšava kupovinu. A pored toga, dugog zadržavanja na kasi nema, jer čim na jednoj čeka više osoba, otvara se nova.

„Otvaranje u Požarevcu smo nestrpljivo čekali i drago nam je što je došao trenutak da i potrošačima iz ovog grada učinimo dostupnimartikle sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Sve one koji nam se budu pridružili na dan otvaranja, očekuju slavljeničke cene“, izjavila je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Povodom otvaranja, a u znak podrške mamama i bebama, Lidl Srbija u saradnji sa kompanijom Apello i u okviru projekta „Taši-taši“, ima posebno iznenađenje za nove bebe u Požarevcu – „Bebinu čarobnu kutiju“.  Sve mame iz Požarevca, čije se bebe rode u požarevačkom porodilištu nedelju dana od dana otvaranja Lidla, odnosno, od 11. do 17. juna će, kao znak pažnje, dobiti kutiju visokokvalitetnih proizvoda Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“. Tu su kozmetički proizvodi koji neguju nežnu kožu mališana od prvog dana, ali i proizvodi za jednokratnu upotrebu. A da bi se i mame osećale komfornije, ova „čarobna kutija“ sadrži i proizvode za njih.

Otvaranje prodavnice u Požarevcu planirano je za 11. jun ove godine, a radno vreme biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

O Lidlu

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (SchwarzGruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „RetaileroftheYearEurope” za 2018/2019.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 39 prodavnica u 27 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

2 Komentara

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

  • Domaći zadatak za sve markete i lokalne prodavnice raznoraznih nazovi biznismena. Zdrava konkurencija uvek je bila korisna u korist potrošača a i radnika

  • … da li je obezbeđen sanitet pored prodavnice kako bi se izbegle eventualnosti !?

%d bloggers like this:
Send this to a friend