PROMO

Nikola Peković: Požarevljani znaju svi da je najbolji Boom93 (Video)

Nikola Peković, član odbojkaške reprezentacije Srbije, priključio se kampanji podrške Boom93.

Boom93 pokrenuo je kampanju “Podrži Boom93”. Pružanjem podrške pomažete članovima redakcije da i dalje profesionalno i odgovorno stvaraju medijske sadržaje koji se tiču svih građana Požarevca i regiona.

U sklopu ove kampanje nastao je i Boom93 online shop, a kupovinom nekog od originalno osmišljenih proizvoda pružate direktnu podršku medijskoj kući Boom93, jer zajedno smo jači i glasniji!

Dizajnu svakog od Boom93 proizvoda posvećena je posebna pažnja, te se simboli grada nalaze na šoljama, majicama, kačketima, keceljama, cegerima i maskama izrađenim od kvalitetnih materijala iskombinovanih sa vrhunskom štampom.

Podrži i ti objektivno i nezavisno izveštavanje o svim aktuelnim temama koje su bitne za svakog od nas kupovinom jednog od proizvoda iz Boom93 shop-a.

Nikola Peković je profesionalni odbojkaš koji trenutno nastupa za aktuelnog osvajača Kupa Srbije, ekipu “Ribnica” iz Kraljeva.

Rođen je u Požarevcu, a svoje prve odbojkaške korake napravio je u OK “Mladi radnik” iz Požarevca u kome je igrao 10 godina da bi potom igrao četiri sezone za OK “Vojvodina”. Od 2018. do 2020. godine bio je član OK “Partizan”. Peković je nastupao i za rumunsku ekipu  “Zalauu”. Sa reprezentacijom je osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Parizu 2019. godine pobedom u finalu protiv Slovenije sa 3:1.

Peković je dao svoj doprinos kampanji i poziva te da se priključiš i ti.

 

 

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend