PROMO

Predrag Voštinić: Podrži medij koji ti donosi kvalitetne informacije. Podrži svoj medij! (VIDEO)

Predrag Voštinić, jedan od osnivača Lokalnog fronta iz Kraljeva pridružio se kampanji podrške Boom93.

Boom93 pokrenuo je kampanju “Podrži Boom93” kako bi novinarski tim i dalje mogao profesionalno i pravovremeno da stvara medijske sadržaje važne za sve građane Požarevca i regiona.

Sa tim ciljem nastala je online prodavnica u kojoj kupovinom proizvoda direktno podržavate rad medijske kuće Boom93, jer zajedno smo glasniji i jači!

Boom93 proizvodi izrađeni su od kvalitetnih materijala, a majice i šolje samo su deo ponude u shop-u. Pored toga, dizajn Boom93 artikala jedinstven je i lokalno usmeren, jer su kvalitetnom štampom na proizvode utisnuti najprepoznatljiviji simboli grada Požarevca.

Podrži i ti objektivno i nezavisno izveštavanje o svim aktuelnim temama koje su bitne za svakog od nas kupovinom jednog od proizvoda iz Boom93 shop-a.

Predrag Voštinić, nekadašnji novinar, a sada marketing stručnjak ističe da je najvažnija uloga medija u tome da nam pomognu da donesemo dobre odluke u životu. On dodaje da ako želimo nešto da uradimo u životu, moramo imati dobar medij koji će nam dati kvalitetnu informaciju. Za kraj, Voštinić naglašava da moramo i podržati medij koji će nam takvu informaciju obezbediti.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend