PROMO

Prilika za posao u kompaniji Bambi

Bambi Požarevac
U želji da dodatno ojača tim i nastavi trend rasta i uspeha, Bambi poziva sve zainteresovane da se prijave za rad na operativnim pozicijama u proizvodnji i logistici i postanu deo Bambi porodice.

Svi zainteresovani za rad u kompaniji Bambi mogu popuniti prijavni formular za posao, koji se nalazi na prijavnici kompanije Bambi u Požarevcu na adresi Đure Đakovića bb. Popunjeni dokument, svi zainteresovani mogu ubaciti u kutiju koja je vidno postavljena na ulazu i namenjena je za prijave za posao.

PROMO

Generacije su odrastale sa nama, a više od pola veka proizvodimo vrhunske proizvode koji svojim kvalitetom i ukusom osvajaju potrošače širom zemlje i regiona. Budite i vi deo uspešnog tima!

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Oznake
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend