PROMO

Pristupite Boom93 vestima brže i lakše nego ikada i pripremite se za veliko iznenađenje

Boom93 prva je medijska kuća u Braničevskom okrugu koja je razvila aplikaciju i za Android i za iOS korisnike.

Korišćenjem Boom93 aplikacije uštedećete vreme u pronalaženju informacija koje su vam potrebne. Aplikacija vam, takođe, pruža priliku da uključite opciju notifikacija kako biste na svom telefonu dobijali obaveštenja o temama koje su za vas najinteresantnije i najznačajnije.

Boom93 je informativna aplikacija putem koje možete biti u centru svih najvažnijih i proverenih lokalnih, domaćih i svetskih događaja iz sveta politike, ekonomije, društva, kulture, sporta, ali i šoubiznisa i lajfstajla.

Koristite Boom93 aplikaciju da:

– jednostavno i brzo pristupite najvažnijim vestima i informacijama
– gledate video priloge u produkciji Boom93 redakcije u Youtube odeljku
– kupite proizvode sa prepoznatljivim Boom93 motivima ili podržite naše rad redakcije

Ukoliko ste neko ko voli da sluša muziku dok nesmetano obavljate druge aktivnosti na telefonu, onda je Boom93 aplikacija pravi izbor za vas, jer radijski program uživo možete slušati iako trenutno niste u aplikaciji.

Korisnici Boom93 aplikacije svoje predloge i sugestije mogu ostaviti u komentarima ispod ovog teksta, kao i na našim Tviter, Instagram i Fejsbuk profilima.

I pripremite se, jer za sve vas koji preuzmete Boom93 aplikaciju pripremamo nagradnu igru sa veoma vrednom glavnom nagradom.

Preuzmite Boom93 android aplikaciju OVDE.

Preuzmite Boom93 iOS aplikaciju OVDE.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend