PROMO

Prva privatna medicinska škola u Požarevcu – UPIŠI SE I TI!

Foto: Pixabay ilustracija
Ukoliko želiš da radiš na području unapređenja zdravlja, sprečavanja bolesti, lečenja i rehabilitacije, ali i pomoći bolesnim i povređenim osobama u povećanju pokretljivosti, ublažavanju bola, sprečavanju i ublažavanju trajnih posledica bolesti i povreda, onda je Srednja medicinska škola "Pavle Savić" u Požarevcu pravi izbor za tebe.

Novootvorena srednja medicinska škola svojim budućim učenicima nudi upis na dva četvorogodišnja smera: Medicinska sestra-tehničar i fizioterapeutski tehničar.

Kao budući đak ove škole imaćeš priliku da praktičnu nastavu  obavljaš u državnoj bolnici, ali i u privatnim renomiranim bolnicama. Za razliku od drugih srednjih škola, u školi „Pavle Savić“ nastavu ćeš pohađati u manjim grupama kroz poluindividualni pristup.

Prva privatna medicinska škola u Požarevcu pored redovne nastave nudi i programe prekvalifikacije i dokvalifikacije za sticanje obrazovnih profila medicinska sestra-tehničar i fizioterapeutski tehničar. Ove programe mogu upisati svi oni koji su prethodno završili srednju školu u četvorogodišnjem ili trogodišnjem trajanju.

Škola je za sve svoje učenike obezbedila nastavu medicinskog engleskog i nemačkog jezika što će u velikoj meri olakšati zaposlenje u inostranstvu za one koji to žele.

Sedište škole je u centralnoj gradskoj zoni Požarevca, u ulici Lole Ribara. Učionice i kabineti su prostrani, moderno dizajnirani i opremljeni savremenim nastavnim sredstvima. Pažljivo odabran, stručan i ambiciozan nastavni kadar, učenicima će predstavljati inspirativnu sredinu ne samo za usvajanje novih znanja i razvoj lične kompetentnosti, već i mesto gde će graditi prijateljstva, pomagati jedni drugima i tako sticati vrline koje su preko potrebne u vremenu u kojem živimo.

Škola je verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Za sve potrebne informacije poseti zvaničnu internet prezentaciju Srednje medicinske škole „Pavle Savić“ ili pozovi broj telefona +381 65 444 35 52.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

1 Komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

%d bloggers like this: