PROMO

Tražiš posao? Boom93 traži novinara i voditelja

Foto: Boom93
Tražimo pojačanje saradnice / saradnika za mesto novinara i voditelja!

Ukoliko i ti želiš da se pridružiš borbi protiv dezinformacija, lažnih vesti i propagande, ako želiš da tražiš odgovore na pitanja kojih se drugi plaše i veruješ da je pravovremeno i istinito izveštavanje u javnom interesu osnova dobrog medijskog sadržaja – čekamo te!

Tražimo kreativne, energične i ubedljive osobe koje zanima novinarstvo i koji će na sebi svojstven način pisati, govoriti i kreirati medijski sadržaj za digitalne medije.

Za prijavu je potrebno poslati:
CV i motivaciono pismo (ne duže od jedne strane)
Prijave slati na: office@boom93.com
Za sve informacije možete pozvati: 012/531 155

Konkurs je otvoren do petka, 1. jula  2022. godine.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend