PROMO

Video sadržaj portala Boom93 pregledan preko 2.7 miliona puta

Video sadržaji portala Boom93 kao što su BoomCast, video prilozi i uključenja uživo sa lica mesta do sada su pregledani preko 2.7 miliona puta na društvenim mrežama.

Od ukupnog broja pregleda, skoro 300.000 dolazi sa Youtube kanala radija Boom93, dok video sadržaj na društvenoj mreži Facebook beleži preko 2.4 miliona pregleda.

Najgledaniji video na društvenim mrežama koji trenutno ima preko 905.000 pregleda je priča o našem sugarđaninu koji je govorio o radu i po 16h na Aljasci koji je pripremila novinarka Neda Stojićević, dok sa druge strane na Youtube kanalu najveći broj pregleda ima video nevremena u Požarevcu u Ratrskoj ulici iz 2018. godine, autora Marka Veljkovića.

Među najgledanijim video sadržajima na Youtube-u nalaze se prilog o Siniši iz Majilovca koji je 2020. odlučio da pokloni svoje imanje sa radionicom porodici koja bi živela i radila na njemu, kao i prilog novinarke Sanje Lisac o vakcinaciji Roma.

Na Facebook-u veliki broj pregleda beleže i prilog o prošlonedeljnom protestu poljoprivrednika u Požarevcu kao i video snimak našeg sugrađanina kome je stan u novogradnji prokišnjavao.

Zapratite Boom93 na Facebook-u, Instagram-u i Youtube-u i ne propustite priče i vesti koje se tiču svih nas.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend