Sport

Dragan Bonić od juče nije trener Mladog radnika

Foto: Boom93/M. Veljković/ Dragan Bonić, trener OK Mladi radnik

Foto: Boom93/M. Veljković/ Dragan Bonić, trener OK Mladi radnik

Posle 13 godina koliko je proveo u svom Mladom radniku, <strong>Dragan Bonić</strong> od juče više nije u jatu superligaša iz Požarevca! Prema rečima prvog stručnjaka, juče je obavljen razgovor sa čelnim ljudima kluba i došlo je do dogovora da svako krene svojim putem, piše <a href="https://www.zurnal.rs/sr/clanak/151040/odbojka/super-liga/dragan-otisao-posle-13-godina-prvo-resetovanje-klubu-zelim-mnogo-uspeha" target="_blank" rel="noopener"><strong>Sportski žurnal.</strong></a>

O detaljima, iz „prve ruke“ preneo je Bonić:

Imao sam ugovor na dve godine, 1. maja mi ističe u klubu. U razgovoru sa ljudima iz uprave odlučio sam da ne produžim vernost. Klubu želim mnogo uspeha u daljem radu, proveo sam mnogo godina u njemu. Vreme je za promene.

Kakve konkretne?

Prvo želim jedno dobro resetovanje posle prilično turbulentne sezone koju smo imali. Iza nas je težak period, u kome smo uspeli da budemo drugi na polusezoni, da igramo polufinale Kupa Srbije. Rezultati u prvom delu govore o tome, kao i u nastavku, kada su se dešavale i neke promene koje su evidentno uticale na rezultate. Dakle, imam ideju ali o tom potom.

Ostajete u Srbiji, ima li na vidiku neko inostranstvo?

U naredim danima obaviću razgovore sa klubovima što domaćim, što u inostranstvu pa ćemo da vidimo. Otvoren sam za saradnju i kao što uvek volim da kažem- idemo dalje! – završio je Bonić.