PROMO

Proslavimo zajedno rođendan Delfi knjižare u Požarevcu

Knjižara Delfi u Požarevcu postala je sinonim za mesto koje svojim posetiocima i ljubiteljima književnosti pruža sjajni čitalački ugođaj, u kojem pronalaze domaće i svetske hitove, bogat gift program, kao i sve sitnice koje ulepšavaju svakodnevicu.

Knjižara Delfi u Požerevcu slavi rođendan od petka 3. novembra do nedelje 5. novembra, i tom prilikom želeli smo da obradujemo sve posetioce. Tokom slavljeničkih dana važiće popust od 20% na celokupan asortiman.

Popust je fiksni i ne može se kombinovati sa ostalim akcijama i popustima. Popust ne važi za kupovinu ulaznica i vaučera.

Preporučujemo naslove domaće i svetske književnosti: novu knjigu Momčila Petrovića „Srce crnog goluba“, slikovnicu „Kako je vila Mila dobila krila“ Jelene Bačić Alimpić, „Tri hleba nasušna“ Slavice Mastikose, „Demon Koperhed“, dobitnice Pulicerove nagrade Barbare Kingsolver, „Vrtoglavi dani u Plavoj šumi“ Zorana Penevskog, završnicu trilogije „Solunska 28“ Dr Neleta Karajlića, i mnoge druge.

Pozivamo vas da zajedno proslavimo rođendan knjižare Delfi u Požarevcu i nastavimo sa negovanjem omiljenog čitalačkog kutka u ovom gradu.