PROMO

Restoran „Lovac” – spoj prirode, kvalitetne hrane i vrhunskog gostoprimstva

Foto: Restoran „Lovac”

Foto: Restoran „Lovac”

Otvoren u maju 2023. godine, restoran „Lovac” postao je omiljeno mesto za sve ljubitelje dobre hrane. Ovaj restoran sa ponosom dočekuje sve svoje goste, a mnogi od njih se već sad vraćaju iznova i iznova.

Pravi gurmanski specijaliteti

Pored svih jela sa roštilja, ono po čemu se „Lovac” izdvaja jesu razni specijaliteti od divljači i ribe. Gulaš od divljači, srnećeg i mesa divlje svinje, i srneća šnicla u sosu dva su specijaliteta kuće koja ne treba preskočiti, ako ste pravi ljubitelj gurmanluka.

Za ljubitelje ribe, šef kuhinje sprema riblje specijalitete s posebnom pažnjom i veštinom. Ova autentična domaća kuhinja pruža pravu gozbu za sva čula.

Prirodna oaza nedaleko od centra grada

Foto: Restoran „Lovac”

Smešten nedaleko od centra grada, restoran „Lovac” je idealna prilika da pobegnete od gradske vreve i uživate u prirodi i miru. Idealan je za večeru u dvoje, a ukoliko planirate veliko slavlje, restoran ima kapacitet da ugosti do 250 ljudi.

Trenutno se radi na uređenju jezera koje se nalazi iza restorana, kao i na šetalištu koje će povezati restoran i jezero. Planiran je i parkić za decu, odnosno, igralište unutar bašte restorana. „Lovac” će biti savršen ambijent za porodične izlete i opuštene trenutke.

Vaša nova adresa za proslave

Restoran „Lovac” je odličan izbor za sve vrste slavlja i proslava, uključujući rođendane, krštenja i slave. Prostrana bašta restorana takođe je savršeno mesto za organizaciju različitih proslava i događaja.

Radno vreme restorana je svakog radnog dana od 9 do 23 časa, a vikendom do ponoći.

Rezervacije nisu potrebne – samo dođite na adresu Bože Dimitrijevića 72 i uživajte u ovom ušuškanom kutku i odličnoj hrani.

Foto: Restoran „Lovac”

Dođite u restoran „Lovac” i prepustite se prijatnoj atmosferi, ljubaznom osoblju i neodoljivim ukusima. Ovaj restoran je mesto gde se spajaju priroda, kvalitetna hrana i gostoprimstvo. „Lovac” je mesto koje ćete rado posećivati sa svojim prijateljima i porodicom.

Zapratite Instagram profil restorana „Lovac”, a sve dodatne informacije potražite putem telefona +381621514171.