Društvo

„Božidar Trudić“ muzikom za Stefana

FOTO: Aleksandar Antonijević

FOTO: Aleksandar Antonijević

Muzička škola „Božidar Trudić“ iz Smederevske Palanke organizuje humanitarni koncert za Stefana kako bi prikupila što više novčanih sredstava i time pomogla da se Stefanu olakša život. Koncert će se održati 22.2.2024. u 17 časova u velikoj Sali SO Smederevska Palanka.

Direktorka škole „Božidar Trudić“ je izjavila da su se na ovaj poduhvat odlučili jer je Stefan Radovanović, koji boluje od težeg oblika mišićne distrofije, pre svega stanovnik Smederevske Palanke ali takođe jer je i njegova sestra završila baš ovu muzičku školu pa su i na taj način povezani sa celokupnom situacijom.

Prihodi se sakupljaju tako što na ulazu svako donira onoliko koliko može, a ulaz sam po sebi je besplatan.

Oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju samom koncertu mogu poslati SMS poruku 931 na 3030. Sam program koncerta se sastoji od grupnih sastava, hora kao i kamernih ansambala.

Trenutno je sakupljeno nešto manje od 50 procenata ukupne sume, a organizatori ovog koncerta se nadaju da će ovom manifestacijom povećati taj iznos onoliko koliko je u njihovoj moći.

Ono što je takođe bitno je to da je škola otvorena da pomogne i ostalima kojima je takva vrsta pomoći neophodna samo je potrebno da se sa njima stupi u kontakt i direktno im se obrati.

FOTO: Aleksandar Antonijević