Izbori 2024

Stepanović: Ovo je velika pobeda naše koalicione liste u Požarevcu i Kostolcu

Foto: J. Milenković/Boom93

Foto: J. Milenković/Boom93

Povodom lokalnih izbora koji su održani 2. juna, u prostorijama Srpske napredne stranke u Požarevcu održana je konferencija za medije.

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Miodrag Stepanović zahvalio se građanima na podršci koalicionoj listi “Aleksandar Vučić – Požarevac sutra” i “Aleksandar Vučić – Kostolac sutra".

“Ovo je velika pobeda naše koalicione liste u Požarevcu i Kostolcu”, rekao je Stepanović.  

Istakao je da su izbori završeni bez bilo kakvih incidenata, te je pobeda “apsolutno čista”.

Foto: J. Milenković/Boom93

Prema njegovim rečima, veliku ulogu u pobedi imali au  aktivisti i članovi Srpske napredne stranke i stranaka koje su sa njima u koaliciji.

“Izbori jesu završeni, a na nama je sada da ono što smo našim građanima predstavili kao projekte, kao programe, jedno po jedno realizujemo”, rekao je Stepanović.

On je naveo da će se nastaviti sa praksom prijema građana utorkom u prostorijama stranke.

“Mi smo u potpunosti otvoreni. Želim da poručim, kao što sam to govorio i ranije, da smo otvoreni za sve one koji su dali glas i drugim političkim strankama i grupama građana u Požarevcu i Kostolcu. Ja ću na razgovor pozvati i te političke stranke i grupe građana. Svi živimo u ovom gradu i svi želimo dobro ovom gradu. Možda nemamo iste politike i u nekim stvarima se potpuno, dijametralno razlikujemo, ali oko ključnih stvari koje mi želimo da radimo,  koje smo predložili i iza kojih stojimo, ja ću ih pozvati da nam daju podršku. Pozvaću ih i da iznesu konkretan predlog, ukoliko ga imaju, kako mi neke stvari možemo da zajedno unapređujemo, kako u Požarevcu, tako i u Kostolcu”, kaže Stepanović.

Srećko Bosić, predsednik Gradskog odbora SPS Požarevac takođe je zahvalio biračima na glasovima i rekao kako je rezultat izbora više nego korektan, kao i da daje “sigurnost  i stabilnost u vršenju vlasti na lokalnom nivou”.

Foto: J. Milenković/Boom93

Biračima se zahvalio i Dragan Radovanović, predsednik Gradskog odbora PUPS Požarevac.

Foto: J. Milenković/Boom93