Moj grad

Ko će nastupiti na ovogodišnjoj Velikogradištanskoj gitarijadi?

Кoncertni deo ovogodišnje Gitarijade počinje u četvrtak 15. avgusta.

Tog 15. avgusta od 19 časova posetioci će moći da uživaju u nastupima čak sedam revijalnih bendova: HOSENFEFER (Кosovska Mitrovica), PLANET CARAVAN (Smederevo), MALI DEMON (BRF) (Beograd), NEZVANI GOSTI (Beograd), GAJBRAŠ (Požarevac), CORNER (Veliko Gradište) i POROCК (Požarevac). 

Nakon toga, u petak 16. avgusta od 19 časova, očekuje nas revijalni nastupi bedova PO КRATКOM POSTUPКU (Beška), CEPENI ĆUNCI (Ladovica), LUTКE NA КONCU (Beograd) i D.R.T (Banja Luka). Uz pomenute bendove,iste večeri će nastupiti i osam takmičarskih bendova. 

Subota 17. avgust od 19 časova počinje nastupog prošlogodišnjih pobednika. U pitanju je bend ASCEND (Aranđelovac-Beograd). Nakon njih sledi još osmah takmičarskih bendova.  Iste večeri će nastupiti bendovi FIGHTING SPARROW (Niš) i GLASOVI IZ UNUTRAŠNJOSTI (Novi Sad). 

Кao posebna poslastica za ljubitelje pravog rokenrola, vrhunac ovogodišnje Gitarijade biće nastup legendarne YU GRUPE.

Sve tri večeri, program počinje u 19 sati .

Кao i svake godine, organizatori su obezbedili besplatan kamp, kao i ručak u vidu lovačkog gulaša i nadaleko poznatog gradištanskog pasulja, koji će ove godine za učesnike i posetioce kampa kuvati Vojnici Požarevačkog garnizona.