Moj grad

Svet je isuviše veliki da biste znali samo jedan jezik

Učenje i poznavanje stranih jezika donosi brojne prednosti koje se odražavaju na različite aspekte života. Znanje stranih jezika može obogatiti vaše obrazovanje, karijeru, putovanja, komunikaciju i sticanje novih veština.

Centar za učenje stranih jezika LINK UP započinje novu školsku godinu i poziva vas da se pridružite kursevima engleskog jezika. Nudimo savremenu metodiku učenja u malim grupama, s fokusom na četiri osnovne veštine: čitanje, slušanje, pisanje i govor. Učenje engleskog je važno za globalnu komunikaciju, obrazovanje, karijeru i zabavu. Pridružite nam se i unapredite svoje znanje engleskog jezika na zanimljiv i efikasan način!

Centar za učenje stranih jezika LINK UP nudi kurseve engleskog jezika za sve nivoe i uzraste – od dece do odraslih. Specijalizovani smo za opšti i poslovni engleski, kao i za pripreme za međunarodne ispite. Centrom rukovodi Sunčana Tadić, iskusni profesor i član stručnog udruženja ELTA. Upis u novu školsku godinu je otvoren – pridružite nam se i unapredite svoje znanje engleskog jezika uz najbolje resurse iz izdavačke kuće Longman Pearson.

Radujemo se ponovnom susretu i obaveštavamo vas da upis u novu školsku godinu počinje od utorka, 10. septembra i traje do 20. septembra. 

Dobrodošli u LINK UP, najbolju školu stranih jezika u Požarevcu i okolini! Nudimo kurseve za decu i odrasle, kao i pripreme za međunarodne ispite, takmičenja i prijemne ispite. Dugogodišnje iskustvo i uspesi naših učenika najbolje govore o kvalitetu naše nastave. Pridružite nam se i unapredite svoje veštine sa nama!

Uči engleski sa LINK UP-om – upiši se pre nego što propustiš priliku!

Centar za ucenje stranih jezika – Link Up, Milene Pavlovic Barili 1/2 -47, 12000 Požarevac.

Za sve informacije pozovite 064 4173737