Moj grad

Cvejić: Stabilizacija grejanja tek u večernjim satima

Foto:Boom93/T.S. Toplifikacija

Foto:Boom93/T.S. Toplifikacija

Prema rečima Zlatka Cvejića, rukovodioca tehničkog sistema preduzeća koji se javio našoj redakciji, grejanje se očekuje u večernjiim satima.

"Imamo jednu sanaciju na  toplovodu, ceo sistem je isključen trenutno. Očekujemo da će u narednih dva sata to da bude odrađeno. Posle toga u popodnevnim satima nakon ispitivanja pustićemo grejanje ka Požarevcu. U večernjim satima biće stabilizacije. Tako je barem očekivano.", rekao je Cvejić za Boom 93. 

U međuvremenu smo saznali da ni u bolnici nema grejanja, prema rečima jedne sugrađanke u porodilištu.

Građani Požarevca ogorčeni su zbog nedostatka grejanja u svojim kućama i stanovima, a njihove pritužbe su se masovno pojavile na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili zabrinutost i frustraciju.

Boom 93 je pokušao da kontaktira JP Toplifikacija, ali je veza sve vreme zauzeta.

"Žao nam je svi operateri su trenutno zauzeti, molimo Vas pokušajte kasnije"

Zlatko Cvejić, rukovodilac tehničkog sistema preduzeća, ranije je potvrdio da je grejanje pušteno, ali su mnogi stanovnici, posebno oni u višim spratovima, i dalje bez adekvatne temperature u svojim domovima. „U većini grada je grejanje aktivno, ali problemi se javljaju u određenim ulicama“, rekao je tada Cvejić, dodajući da će radovi na rešavanju tih problema biti obavljeni brzo.